Aanbod sportieve en recreatieve tochten!

Lieve vrienden van de Etapastour,

Na een ontzettende moeilijke tijd met Corona en de gevolgen daarvan hadden wij met ontzettend veel plezier de organisatie weer op gang gebracht om met iedereen weer plezier te maken op de fiets en daar buiten.

Helaas kregen we toch nog veel weerstand vanuit maatregelen om de Etapastour te organiseren daarop besloten we om het te verzetten naar 19 september.

Helaas tot onze grote spijt en verbazing bleven de inschrijvingen uit!! Wij denken dat het toch te maken heeft met COVID-19 en de daarbij geldende regels! Wij hebben dus met veel moeite en tegenzin moeten besluiten om de Etapastour 2021 te cancellen!

Wij willen graag de mensen bedanken voor hun steun en met hun inschrijving! Wij zullen de komende dagen een refund doen op uw inschrijving met een persoonlijk bericht! 

Wij hopen dat de Corona onder controle komt en dat we volgend jaar zonder beperkingen de Etapastour weer mogen organiseren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Etapastour 

Restaurant La Cantina

Dit jaar hanteren wij voor het eerst een nieuwe vorm van inschrijven.  Meld u aan via deze link en kies de rit van uw keuze: AANMELDEN EDITIE 2021  Recreanten: €27,50 p.p.*  Sportieve ritten: €29,50 p.p.* TIP: wilt u met meerdere deelnemen aan de sportieve ritten? Schrijf u dan per afstand in als team en vernoem de deelnemende namen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden bij de indeling van de pelotons. Dank u!   *(ex €0,99 servicekosten) Schrijf je in voor 6 september.