Hier de laatste informatie

De sportieve renners

De sportieve renners worden om 9.00 uur verwacht. Zij moeten zich melden aan de inschrijftafels in de serre. Graag vermelding van uw peloton nummer. Na aanmelding zijn de Brabantse worstenbroodjes met koffie aan de beurt. Alle volgwagens staan opgesteld aan de Mathildastraat. De motorrijders en teamcaptains zullen hun toegewezen peloton begeleiden.

Peloton indelingen en vertrektijden vind je via deze link: PELOTON INFO

We hebben zoveel als mogelijk is rekening gehouden met alle wensen. Wijzigingen zijn helaas niet meer mogelijk.

Houd je aan de verkeersregels, het is geen wedstrijd. De teamcaptains bepalen de snelheid!!

Probeer zo veel mogelijk het tempo aan te houden van de groep waar je bij bent ingedeeld. Dit om alle pelotons een kans te geven om in de juiste volgorde op het lunchadres in Dinteloord en bij de finish bij La Cantina aan te komen. Het lunchadres voor de sportieve renners is:

Brasserie Overstag
Sasdijk 2Y
4671 RN Dinteloord

De recreanten

De recreant fietsers worden tussen 11.00 uur en uiterlijk 11.30 uur verwacht. Zij moeten zich ook melden aan de inschrijftafels en moeten doorgeven bij welke afstand ze hebben ingeschreven (45km of 65km).

Deze fietsers kunnen vanaf 11.00 uur op eigen gelegenheid, alleen of met elkaar in een groepje, vertrekken nadat ze hun koffie met worstenbroodje hebben opgepeuzeld. Vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur kan men voor de lunch terecht bij:

INFO VOLGT

Routes en kaartjes

Bij de inschrijftafel liggen plattegrondjes van de routes zowel in kaart vorm als geschreven. Die kunnen worden meegenomen. Als u met een groepje bent, beperk het aantal dan alstublieft. Op die manier hebben we voor iedereen een kaartje.

Alle routes zijn ook te downloaden. Kijk hiervoor op de pagina “Routes”
Link volgt ieder jaar weer in aanloop naar de Etapastour.

Alle routes zijn ook uitgepijld.

Voor de sportieve ritten, staan er pijlen op de weg gespoten.

Voor de recreanten hangen er grote witte pijlen langs de route. Pijlen hangen altijd vóór een obstakel. Er zijn mensen die het leuk vinden om pijlen te verdraaien, vandaar deze TIP.

Er is zoveel mogelijk geprobeerd om ruim voor een afslag een pijl naar link of rechts te plaatsen. Indien rechtdoor, dan staan er af en toe pijlen aangegeven.

Fietsenstalling

Op het parkeerterrein bij La Cantina is een afgesloten fietsenstalling gecreëerd. Wij verzoeken iedereen om hun fiets hier weg te zetten bij terugkomst. U moet wel uw fiets op slot zetten. Het is geen bewaakte stalling! Dus plaatsing is op eigen risico.

Er mogen GEEN FIETSEN in de buurt van de ingang of op het binnenplein van La Cantina worden geplaatst i.v.m. de veiligheid van de grote hoeveelheid bezoekers.

Indien er toch fietsen worden gestald, zullen deze worden verwijderd en in de fietsenstalling worden gezet.

Verzekering

U kunt een verzekering afsluiten bij de NTFU waarmee u uw fiets verzekerd voor 1 dag. Kijk voor meer informatie op http://www.ntfu.nl/Producten/Verzekeringen/Dagverzekering.aspx

We hopen dat u hiermee voldoende informatie heeft en wensen u een droge, zonnige en vooral een gezellig Etapastour!!